YOU INVEST– investiţia ta flexibilă

Simplu, transparent, flexibil: aşa arată noul nostru concept de investiţii. Cerinţele tale sunt cele mai importante – experţii noştri se ocupă de restul detaliilor.

Obiectivele tale personale sunt prioritatea noastră. Indiferent dacă urmăreşti câştiguri de capital sau vrei un venit suplimentar la pensie – YOU INVEST are soluţia potrivită.

Încearcă o nouă experienţă în investiţii. Soluţii flexibile, administrare profesionistă, transparenţă deplină: iată ce îţi oferă YOU INVEST. Avem ani buni de experienţă şi comunicăm prin mijloace moderne.

Raportările sunt simple şi uşor de înţeles: acesta este standardul nostru. Informaţiile esenţiale sau detaliile – de la structura portofoliului tău la strategia de investiţii - pot fi accesate imediat, de acasă, de la serviciu sau din trafic.

YOU INVEST este soluţia cu care poţi păstra mereu legătura – prin întâlniri directe cu experţi, bloguri, chat sau comunicare video. În plus, Clubul YOU INVEST organizează evenimente interesante pe subiecte din domeniul pieţelor financiare.